Els treballadors de Sarbus desconvoquen la vaga dels autobusos


Temes relacionats

La vaga d'autobusos convocada per UGT aconsegueix un seguiment del 100% (29/feb/08)

Cap autobús urbà ni interurbà circula pel municipi entre dos quarts de deu del matí i les cinc de la tarda (27/feb/08)


  • Comparteix:

Els treballadors dels autobusos urbans i interurbans del grup Sarbus que donen servei a Sant Cugat han desconvocat la vaga d'aquest dijous i la del dia 27 de març. L'empresa ha accedit a renovar els vestuaris dels treballadors, habilitar lavabos a les capçaleres i finals de línia i a estudiar demandes dels treballadors pel que fa a una revisió dels horaris de pas dels vehicles.

Així ho ha afirmat el responsable de viatgers de la Federació de Transports de la UGT a Catalunya, Joan Noguerol, en declaracions a Cugat.cat, que s'ha felicitat pel bon clima de la reunió mantinguda en el Tribunal Laboral de Catalunya.

Joan Noguerol

La reunió ha estat intensa però amb bona disposició per part de tothom. Per això desconvoquem la vaga.


Sarbus s'ha compromès a resoldre en dos mesos la renovació dels vestuaris dels treballadors i l'habilitació dels lavabos a principi i final de linia.

Pel que fa a la reivindicació dels horaris de circulació dels vehicles, els treballadors han fet notar que sovint és molt difícil complir-los pel trànsit que suporten les carreteres. Empresa i treballadors s'han donat un marge de 60 dies per estudiar com encarar-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.