Un nou semàfor regula el trànsit a Francesc Moragas amb Dos de Maig


  • Comparteix:

Un nou grup semafòric regula el trànsit a la cruïlla de l'avinguda Francesc Moragas i el carrer Dos de Maig. El semàfor adequa els canvis de verd a vermell segons el volum del trànsit.

Aquesta actuació coincideix amb tres canvis de sentit circulatori. El primer ha estat als carrer Dos de Maig, entre el carrer Girona i l'avinguda Francesc Moragas. Els altres s'han fet al carrer Girona, entre la plaça Barcelona i el carrer Dos de Maig, i al de Sant Antoni, entre la plaça Barcelona i l'avinguda Francesc Moragas.

D'aquesta manera, els carrers Dos de Maig i Girona passen a ser una via de sortida des de la zona de la plaça Barcelona cap a Francesc Moragas, i des d'allà, cap a Pla del Vinyet i la Rabassada.

Per la seva banda, el carrer Sant Antoni serà la via d'accés, des de l'avinguda Francesc Moragas, a la plaça Barcelona i al carrer Valldoreix. En tot aquest sector, s'ha renovat la senyalització vertical i horitzontal per adequar-la als nous sentits de circulació.

D'altra banda, s'ha modernitzat el grup semafòric de la cruïlla de l'avinguda de Gràcia, Pla del Vinyet i Rambla Ribatallada. El canvi ha consistit en la instal·lació del sistema que permet al semàfor adequar els canvis de verd a vermell, segons el volum de vehicles, per donar més fluïdesa al trànsit. A més, aquest grup semafòric ha passat de tenir dues fases a tres. D'aquesta manera, es regula el pas dels vehicles que vinguin de Pla del Vinyet i Rambla Ribatallada per tal que no coincideixin a l'hora de girar, com fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.