L'Ajuntament i el propietari de la parcel·la del Pi d'en Xandri negocien la gestió del terreny


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el propietari de la parcel·la on és el Pi d'en Xandri, Domènec Miquel, estan negociant un acord per la gestió dels terrenys. Les dues parts han explicat a Cugat.cat que el pacte, que no implicaria la compra de la parcel·la, encara no està tancat, com afirmaven aquest dimecres diversos mitjans de la comarca. L'acord s'emmarca en l'arranjament del camí que va de la plaça del Rotary a Can Borrell.

A partir de la proposta del Parc de Collserola d'arranjar tot el camí que va des de la plaça del Rotary fins a Can Borrell, l'Ajuntament ha demanat a Domènec Miquel permís per incloure l'esplanada on és el Pi d'en Xandri en l'itinerari perquè tothom en pugui gaudir.

Per aquest motiu, les dues parts estan negociant per arribar un acord, segons el qual l'Ajuntament i el parc s'encarregarien de la gestió i les responsabilitats civils del terreny. Escoltem la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

L'Ajuntament i el parc portarem la gestió i el fet que hi hagi visitants. Assegurarem la seguertat civil


Domènec Miquel ha explicat que està acabant de negociar qüestions de responsabilitat civil amb l'Ajuntament i el Consorci del Parc Natural de Collserola.

Domènec Miquel

El tracte és a través del Parc de Collserola, tot i que l'Ajuntament també hi intervé.


L'última reunió entre l'Ajuntament i Domènec Miquel va ser fa un mes i ara el propietari està pendent que l'Ajuntament li enviï el conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.