Fecsa Endesa inverteix 300.000 euros en la millora de 12 línies elèctriques del Vallès Occidental


  • Comparteix:

La companyia elèctrica Fecsa - Endesa ha invertit 300.000 euros aquest 2007 en la millora de 26 centres de transformació de 12 línies del Vallès Occidental. Les tasques de reforma han servit per instal·lar dispositius electrònics controlables a distància. En total les 12 línies donen actualment servei a prop 420.000 usuaris.

Les reformes estan considerades d'última tecnologia i s'han realitzat a 12 línies de 25 quilovats. Les millores permetran reestablir el servei en cas d'interrupció en un 20%.

Les noves instal·lacions inclouen mòduls electrònics i un sistema de comunicació per accionar els interruptors dels centres de transformació a distància mitjançant un mòdem. Aquestes noves tecnologies permeten una millor eficàcia en cas de fallida del servei.

A causa de les localitzacions de les estacions a subterranis d'immobles, ha estat necessària la comprovació de xarxes de telefonia mòbil i la cobertura de ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.