Centenars de santcugatencs omplen la plaça d'Octavià per viure el Diumenge de Rams


  • Comparteix:

El Diumenge de Rams dóna el tret de sortida a la Setmana Santa amb una plaça d'Octavià plena de gom a gom. Els més petits han estat els grans protagonistes d'aquesta festivitat, per qui Mossèn Blai i Blanquer els hi ha recordat el sentit dels palmons i de la benedicció.

Amb la tradicional missa de la Passió, la Setmana Santa a Sant Cugat ha començat les seves celebracions i ho ha fet amb una gran afluència de feligresos que han omplert la plaça d'Octavià i l'interior del Monestir.

Els més petits de la ciutat s'han apropat fins els entorns del Monestir per beneir els seus palmons. La canalla explica per Cugat.cat el sentit del Diumenge de Rams.

Nens i nenes

Va ser quan Jesús va arribar al poble, després de 40 dies al desert. / Va vindre Jesús. / Per menjar les xuxes. / Avui és el dia que va entrar Jesús a Natzaret.


Durant la benedicció dels palmons, Mossèn Blai i Blanquer, ha recordat a tots els assistents el veritable sentit d'aquesta celebració amb la lectura del passatge de la Bíblia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.