La caravana solidària recull sabó i xampú per als refugiats sahrauís


  • Comparteix:

Sant Cugat amb el Poble Sahrauí (SCAPS) porta aquestes setmanes la catorzena caravana solidària a la nostra ciutat per recollir productes higiènics per als refugiats a Algèria. Fins a finals de mes, les escoles i entitats de la ciutat, entre les quals hi ha Cugat.cat, recolliran xampú i pastilles de sabó per als desplaçats.

Durant les properes setmanes els mercats municipals, les escoles i els instituts de la ciutat recolliran productes d'higiene personal per als refugiats sahrauís a Argèlia. Després de l'èxit de l'any passat en què es van recollir tres tones d'aliments per al poble sahrauí, SCAPS es mostra esperançat pels resultats que poden obtenir a la ciutat.

La presidenta de l'entitat, Neus Bosch, fa una crida a la participació. Són declaracions a Cugat.cat.

Neus Bosch

És un país que no s'ha pogut establir com volien i aquesta gent desgraciadament sobreviu de l'ajuda de tots nosaltres.


Amb aquesta recollida volen, a més, recordar la situació sahrauí, després de 33 anys desplaçat, davant del que qualifiquen com 'passivitat de l'ONU i la comunitat internacional'. En aquest sentit, Bosch, ha fet una crida als polítics municipals a fer pressió per resoldre el problema.

Neus Bosch

Recordar als polítics que aquí estan molt sensibilitzats en que cal recordar a les institucions superiors el conflicte.


A finals d'abril l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí, que organitza la caravana, portarà el material recollit des de desembre arreu de Catalunya als campaments de Tindouf, a Argèlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.