Unes jornades promouen la iniciativa empresarial entre les dones


  • Comparteix:

Sant Cugat acull, a partir de dilluns de la setmana que ve, les jornades 'Dona i creció d'empreses'. La iniciativa, que consta de cinc sessions, vol donar a conèixer tècniques i consells perquè les dones creïn la seva pròpia empresa.

La primera xerrada, a càrrec de Pilar Carrasquer, tindrà lloc dilluns que ve i analitzarà la conciliació familiar amb la creació d'una empresa.

Les següents quatre xerrades es faran cada dilluns d'abril. Les conferències analitzaran qüestions com les fonts de finançament, tràmits legals i tècniques per aconseguir clientela. Les sessions tindran lloc a l'aula magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Les xerrades començaran a dos quarts de deu del matí i acabaran a dos quarts de dues del migdia.

Les interessades a participar en la jornada es poden inscriure al telèfon d'informació municipal el 010. Les inscrites rebran un recull de recursos per a la creació d'empreses. Les jornades estan organitzades per l'Ajuntament i tenen el suport de la Generalitat i dels Fons Social Europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.