Més de 250 santcugatencs segueixen el Via Crucis pels carrers de la ciutat


  • Comparteix:

Més de 250 persones han participat aquest Divendres Sant en el Via Crucis. La marxa ha recorregut el carrer Major i les places Pere San i Pep Ventura. 15 portants s'han encarregat de transportar el Via Crucis pels carrers de la ciutat.

El recorregut ha començat passats pocs minut de les 9 del matí a l'interior del Monestir. El recorregut, amb una desena de parades, ha començat davant la porta del temple i ha passat per la plaça d'Octavià, ha enfilat el carrer Major, passant per la plaça Pere San, el carrer Sabadell, la plaça Pep Ventura, el carrer Plana Hospital i ha tornat a finalitzar, una hora més, tarda un altre cop davant el Monestir.

El Crist que han passejat pels carrers de la nostra ciutat entre 15 portants és una figura de fusta d'uns dos metres d'alçada i amb un pes de 50 quilos. Això ha fet que es requereixi un temps d'entrenament per aconseguir l'equilibri necessari per portar el Crist elevat pels carrers de la vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.