El doctor santcugatenc Carlos Morín tenia un paradís fiscal a Luxemburg


Temes relacionats

Imputades 99 dones per avortar a les clíniques del doctor Morín (13/mar/08)

Les pacients del ginecòleg santcugatenc Carlos Morín comencen a comparèixer davant del jutge ( 5/feb/08)

Llibertat amb càrrecs per al doctor santcugatenc Carlos Morín, acusat d'avortaments il·legals (25/gen/08)


  • Comparteix:

El ginecòleg santcugatenc Carlos Morín, acusat de presumptes avortaments il·legals a les clíniques Gimenedex-TCB de Barcelona, va muntar un entramat econòmic en un paradís fiscal de Luxemburg. La societat patrimonial, coneguda sota el nom de Barinvest, de la qual depenien totes les seves propietats i béns, estava participada, alhora, per la societat estrangera Holinvest Holding.

Segons el diari 'El Mundo', la societat patrimonial està situada al ducat de Luxemburg, un dels Estats europeus reconeguts com paradís fiscal.

En el registre mercantil consta que l'única empresa accionista de Barinvest, amb domicili social al carrer Villà número 95 de Sant Cugat, on resideix el ginecòleg, és una societat denominada Holinver.

Barinvest està registrada amb un codi de la Classificació Nacional d'Activitats Econòmiques (CNAE) que la descriu com una empresa tintoreria. Les seves últimes dades econòmiques aportades pel Registre Mercantil, corresponent a l'exercici 2004, revelen que en aquell any va facturar més de 190.000 euros, tot i que només va tenir 9.934 euros de beneficis.

Com administradors de la societat constaven, fins el 2006, Morín i la seva esposa. La filial Holinver es troba a la clínica Ginemedex també a nom del matrimoni santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.