Susanna Griso, extreballadora de Ràdio Sant Cugat, rep un Micròfon d'Or 2008


  • Comparteix:

La presentadora de televisió i extreballadora de Ràdio Sant Cugat, Susanna Griso, rebrà un dels premis Micròfon d'Or, uns guardons destinats a reconeixer la trajectòria professional i la creativitat dels professionales de la ràdio i la televisió. La Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió de l'Estat espanyol entregarà els premis el proper 19 d'abril a Ponferrada.

Susanna Griso, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va començar la seva carrera professional a Ràdio Sant Cugat i posteriorment a Catalunya Ràdio. Al 1993 va presentar a TV3 l'espai d'entrevistes 'Tres senyores i un senyor', i al 1995 l'informatiu 'Telenotícies' i el programa especial 'Resum de l'any'. A TVE a Catalunya es va encarregar de presentar l'informatiu del migdia.

Al 1998 va arribar a Antena 3, on va presentar les notícies d'Antena 3, i al desembre de 2006 va començar al capdavant de l'espai 'Espejo Público', que presenta actualment.

Griso va obtenir el Premi Antena d'Or 2006 i ha estat nominada al TP d'Or del 2003 com a millor presentadora de programa informatiu.

Luis del Olmo, president de la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió de l'Estat espanyol, entregarà els premis Micròfon d'Or d'aquest 2008 el 19 d'abril a Ponferrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.