Més d'un centenar d'activitats animarà el Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

El Sant Cugat Actiu permetrà la venda directa i concentrarà totes les activitats al centre (29/abr/11)

El Sant Cugat Actiu permetrà la venda directa i concentrarà totes les activitats al centre (29/abr/11)

El Sant Cugat Actiu triplica activitats i es fusiona amb 'La botiga al carrer' (31/mar/11)


  • Comparteix:

La presentació de les activitats ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons

La presentació de les activitats ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons

L'onzena mostra Sant Cugat Actiu proposa més d'un centenar d'activitats encaminades a estimular les sensacions i les emocions. Tallers, xerrades, demostracions de productes i degustacions gastronòmiques són algunes de les propostes, fruit de la col·laboració de l'Ajuntament amb més de 200 comerços i entitats de la ciutat. Divendres al matí arrencarà la fira de mostres, que s'allargarà fins diumenge al vespre.

Serà la segona ocasió en què la fira s'escamparà pel centre de la ciutat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que aquesta és la millor manera de promoure l'economia local.

Mercè Conesa

Creiem que en moments difícils permetre la sortida al carrer és bo i mostra la potencialitat de la ciutat.


Enguany, la Botiga al Carrer s'integra a la fira i omplirà els carrers del centre diumenge. La Federació d'Associacions de Comerciants preveu que serà tot un èxit. Escoltem el president de l'entitat, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Aprofitarem per fer la Botiga al Carrer amb 125 comerços. Creiem que serà un èxit.




En l'apartat gastronòmic, més de 20 representants del sector de l'hosteleria s'han implicat en la mostra oferint degustacions. Les propostes es complementen amb tallers de cuina, tasts de vins i un taller de gintònics, entre d'altres, acompanyats amb la música de Jazz en Viu.

La mostra integra també la segona edició de la fira contra el canvi climàtic que es va celebrar per primera vegada el 2009. En aquest àmbit, empreses dedicades a les energies renovables mostraran els seus productes i diverses tècniques d'estalvi energètic.

L'àrea de Serveis a la Ciutadania ha preparat una activitat per conscienciar sobre les dificultats del dia a dia a què han de fer front les persones amb discapacitats. Per fer-ho, es muntarà un supermercat a la plaça d'Augusta on es podrà fer la compra posant-se a la pell d'una persona amb una discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.