Dues santcugatenques fan de voluntàries a Galícia i demanen responsabilitats polítiques


  • Comparteix:

Dues santcugatenques han tornat aquesta setmana després de participar en les tasques de neteja del fuel del 'Prestige', i han expressat la seva indignació per com el govern central i la Xunta de Galícia estan gestionant aquesta crisi. Segons aquestes dues voluntàries, es necessiten moltes mans per ajudar, però sobretot, coordinació.

La Montse Martín i la Cecília Jesael són dues del milers de voluntaris que han participat en les tasques de neteja del fueloil que ha afectat les costes gallegues, però també les de Cantàbria, Astúries i País Basc.

Aquestes santcugatenques han animat a la ciutat a sumar-se a la mobilització del Club Muntanyenc, ja que segons han explicat queda molta feina per fer:

Montse Martín

Aquella gent està més malament que lo que des d'aquí ens pensem


Sumant-se a les manifestacions d'indignació i ràbia del poble gallec, les voluntàries han indicat que el govern estatal, però sobretot la Xunta, haurien de dimitir per la pèssima actuació per afrontar des del primer moment la crisi:

Cecília Jesael

La Xunta hauria de dimitir perquè ha demostrat incompetència


La Montse i la Cecília tornaran a Galícia per col·laborar en el repartiment de menjar entre els voluntaris i estan repartint fulls amb el lema 'Nunca Mais' per mostrar la seva solidaritat amb els milers de mariscadors i pesquers afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.