El CMSC celebra avui els 50 anys de la Marxa Infantil amb els participants de la primera edició


Temes relacionats

La Marxa arriba als seus 50 anys carregada d'actes i novetats (12/feb/08)

El CMSC reunirà els participants de la primera Marxa Infantil, ara fa 50 anys (24/gen/08)


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc (CMSC) organitza aquest diumenge un acte social de celebració dels 50 anys de la Marxa Infantil de regularitat. Durant la trobada, on assistiran els participants de la primera caminada, es recordaran totes les edicions i es presentarà un vídeo commemoratiu inèdit de la primera Marxa Infantil elaborat per Cugat.cat.

L'any 1959, una trentena de nens i nenes van participar a la primera edició de la Marxa Infantil organitzada pel CMSC. Enguany, en motiu del cinquantè aniversari de la caminada, l'entitat els tornarà a reunir per rememorar el recorregut de la primera Marxa Infantil .

Per completar la celebració, la Marxa Infantil, que tindrà lloc el 6 d'abril, recorrerà els llocs més emblemàtics per on ha passat cada edició. Així ho explica el coordinador de la Marxa Infantil, Joan Carles Alayo, en declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Joan Carles Alayo

Hem agafat les 49 marxes que s'han fet i hem buscat tots els elements en comú.


El CMSC espera assolir aquest any la xifra rècord de 1.300 participants. Aquesta és l'única marxa infantil de Catalunya que ha arribat a fer 50 anys.

Amb motiu de la celebració, el portal Cugat.cat ha elaborat un espai específic per la Marxa Infantil i un vídeo commemoratiu inèdit que es projectarà aquest diumenge en la trobada que tindrà lloc a la seu de l'entitat.

El recorregut de la Marxa Infantil d'enguany



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.