L'alcalde respon al PSC que l'Ajuntament ha pres mesures en mobilitat per l'arribada d'Esade


Temes relacionats

Les classes d'Esade començaran el febrer del 2009, segons el Centre Borja (27/mar/08)

El PSC lamenta la 'falta de previsió' del consistori amb la mobilitat d'Esade (27/mar/08)


  • Comparteix:

'Qualsevol nova activitat humana pot comportar problemes de mobilitat'. Així ha donat resposta l'alcalde al PSC i al director del Centre Borja, que aquesta setmana han mostrat la seva preocupació per l'arribada del centre Esade a la ciutat. Lluís Recoder ha assegurat que s'han adoptat mesures i que se n'aplicaran de noves amb el temps per evitar l'impacte a la mobilitat.

En una entrevista a Cugat.cat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha respost el director del Centre Borja, Antoni Blanch, que va assegurar que les classes del futur centre universitari comportaran problemes de mobilitat.

Des del PSC, el portaveu Salvador Gausa ha aprofitat les paraules de Blanch per manifestar la seva preocupació davant la possible arribada, segons els socialistes, d'entre 900 i 1200 vehicles diaris amb la instal·lació d'Esade.

L'alcalde responia així aquestes preocupacions.

Lluís Recoder

Qualsevol nova activitat humana comporta problemes de mobilitat.


D'altra banda, Recoder ha explicat algunes de les mesures que s'aplicaran amb l'arribada del centre de negocis. En aquest sentit, l'alcalde ha destacat la demanda de l'Ajuntament a la Generalitat de prolongar la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) d'Avinguda Tibidabo fins a Sant Cugat.

Recoder ha destacat també la creació d'un carril, per a cotxes, específic a l'entrada de la universitat.

Lluís Recoder

Es va fer un estudi de mobilitat, es van projectar places de parking dins d'Esade i nous suggeriments que s'aniran aplicant.


L'alcalde també ha explicat que la línia 7 d'autobús es prolongarà arribant a l'escola Europa i a Esade. Recoder ha descartat la possibilitat de construir la Ronda Sud com a possible solució.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.