Cinc jocs infantils dinamitzen els carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants de Sant Cugat ha organitzat aquest dissabte al matí cinc jocs infantils repartits entre diferents places de la nostra ciutat. La iniciativa pretén promoure l'activitat al carrer, a més de fomentar el comerç

Un twister, un parxís i serps gegants han estat alguns del jocs que han acollit aquest dissabte diferents places de la nostra ciutat. Les activitats, que s'han allargat fins a l'una del migdia, han rebut la participació de grans i petits.

La sots-presidenta de la Federació de Comerciats, Maria Dolors Lladós, explica l'objectiu

Maria Dolors Lladós

El comerç està al carrer, per aquest motiu ens interessa dinamitzar el carrer


Degut a l'acollida rebuda als diferents indrets, l'organització es planteja promoure activitats al carrer un cop al mes. Ho explica Lladós.

Maria Dolors Lladós

Avui és el primer dia, però pensem que pot funcionar molt bé. Tenim pensat fer activitats lúdiques que animin el carrer com a mínim un cop al mes


Aquest ha estat el primer cop que la Federació realitza activitats infantils relacionades amb el comerç fora de les campanyes importants, com la tradicional 'Botiga al carrer'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.