La Marxa Infantil celebra el seu 50è aniversari recordant la primera edició


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) ha estat l'escenari de l'homenatge als 50 anys de la Marxa Infantil, l'única caminada de Catalunya que ha assolit aquesta efemèride. L'acte ha comptat amb l'assistència de centenars de persones, entre elles els participants de la primera edició de la Marxa, celebrada l'any 1959. Cugat.cat ha elaborat un vídeo inèdit de la primera edició de la caminada amb entrevistes als seus protagonistes.

L'acte commemoratiu, celebrat a la seu del Club Muntanyenc, ha fet un recorregut pels 50 anys de la Marxa Infantil de regularitat. La trobada ha acollit la projecció d'un audiovisual, elaborat per Cugat.cat, que ha mostrat imatges de la primera edició de la caminada, a més d'entrevistes a alguns dels primers participants.

El Club Muntanyenc ha volgut reconèixer la participació a la primera caminada amb el lliurament d'un premi a cadascuna de les trenta parelles que van fer el primer recorregut. Posteriorment, l'acte ha acollit la presentació de l'himne oficial de la Marxa Infantil. La cançó, anomenada 'Sempre endavant', ha estat escrita per Patrick-Gerald Fannon. El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha posat el toc musical a l'himne.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat molt positivament l'acte.

Lluís Recoder

Ha sigut una jornada molt intensa. La Marxa Infantil és una fita constant a la nostra ciutat


Recoder ha destacat també la importància de la Marxa Infantil en ser l'única a Catalunya que ha arribat a assolir els 50 anys.

Lluís Recoder

És un fet insòlit que posa en evidència que Sant Cugat és una ciutat viva


El Club Muntanyenc ha aprofitat l'acte per anunciar el desig de creació d'un llibre que reculli els 50 anys de la Marxa Infantil i la creació de l'associació 'Amics de la Marxa'.

El recorregut de la Marxa Infantil d'enguany



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.