Sant Cugat col·labora amb la Marató de TV3


  • Comparteix:

TV3 dedica la Marató d'enguany a les malalties inflamatòries cròniques

TV3 dedica la Marató d'enguany a les malalties inflamatòries cròniques

Sant Cugat se suma a la Marató de TV3, que enguany recapta fons per les malalties inflamatòries cròniques. L'Ajuntament ha desplegat pancartes pels punts cèntrics de la ciutat per a fer una crida a la solidaritat ciutadana.

Sota el lema 'Sant Cugat amb la Marató de TV3', la nostra ciutat vol aportar el seu granet de sorra conscienciant els ciutadans perquè diumenge es solidaritzin amb els afectats per les malalties inflamatòries cròniques.

Els diners que es recollin es destinaran a la investigació de la malaltia de Crhon, la colitis ulcerosa i l'artritis reumatoide, patologies d'orígen desconegut. La malaltia de Chron és una inflamació que pot afectar l'intestí prim, el gros o el còlon. En el cas de la colitis ulcerosa es tracta d'una afecció inflamatòria només de l'intestí gros, mentre que l'artritis reumatoide ataca les articulacions, especialment les extremitats.

De moment, les iniciatives que s'han realitzat a diferents localitats han recaptat 216.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.