Sant Cugat se sumarà un any més al Dia de l'Esperança que organitza Intermón Oxfam


  • Comparteix:

La 14a edició del Dia de l'Esperança arribarà el 27 d'abril a Sant Cugat. La diada, organitzada per l'ONG Intermón-Oxfam, estarà dedicada enguany a Burundi, Guatemala i Moçambic. La plaça d'Octavià serà l'escenari, durant tot el dia, de tallers i actuacions de música i dansa.

La coordinadora d'Intermón-Oxfam a Sant Cugat, Anna Lloret, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que és necessari lluitar pels drets de la població afectada per desastres mediambientals.

Anna Lloret

És necessari ajudar la gent que ha patit un desastre mediambiental. A reconstruir la seva vida de després. A refer les seves cases. Volem insistir que la població afectada té un drets.


Lloret ha explicat que aquesta nova edició del Dia de l'Esperança vol ser una jornada on es combini la conscienciació i la festivitat.

Anna Lloret

A part dels tallers volem que sigui una festa lúdica, il·lusionada perquè els canvis són possibles. Hi haurà espectacles de música i dansa.


Les entitats que col·laboraran enguany en aquesta iniciativa solidària són l'Esbart Sant Cugat, el grup Karamala i la directora teatral Glòria Rognoni que serà l'encarregada de llegir el manifest d'enguany que porta per títol 'l'acció humanitària és més que una resposta en cas d'emergència'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.