Lliurament de claus d'una nova promoció de lloguer per joves de Promusa


  • Comparteix:

Última entrega de claus de pisos de Promusa

Última entrega de claus de pisos de Promusa

Aquest dissabte al migdia s'entreguen les claus de 54 pisos de protecció oficial en règim de lloguer per a joves. Aquests pisos, construïts per l'empresa municipal Promusa, estan ubicats a l'avinguda de la Clota, al barri de Vulpalleres.

49 pisos que s'entregaran són d'una habitació i cinc, de dues. Les superfícies útils d'aquests pisos oscil·len entre els 42 i els 56 metres quadrats.

L'alcalde, Lluís Recoder, serà l'encarregat de lliurar les claus en un acte al punt del migdia. El cost de la promoció supera el dos milions d'euros.

Es tracta de la segona promoció de pisos de lloguer per a joves que lliura l'Ajuntament. La primera, ubicada al carrer Josefina Mascareñas i amb 40 habitatges per a joves, es va lliurar fa quatre anys.

Des de la seva creació, l'empresa municipal Promusa ha posat en marxa la construcció de 2.098 habitatges, 948 dels quals ja han estat lliurats, 777 s'estan construint en aquests moments i 373 es troben en fase de projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.