Les llistes d'espera de l'assistència primària es redueixen a 48 hores pel 70% dels santcugatencs


  • Comparteix:

Entrada principal del CAP de Valldoreix

Entrada principal del CAP de Valldoreix

Dos mesos després de l'entrada en funcionament del nou CAP de Valldoreix, les llistes d'espera s'han reduït a les 48 hores per un 70 per cent de la població. Aquesta setmana començaran a arribar l'instrumental d'oftalmologia per poder oferir aquesta especialitat.

Tant l'Ajuntament com el Servei Català de Salut consideren un èxit que s'hagi aconseguit aquesta ratio de llistes d'espera en només dos mesos i en època hivernal quan les consultes són més freqüents. Tot i així, reconeixen que, en casos puntuals, hi ha visites que s'atenen per sobre d'aquest promig. El responsable d'assistència primària de Mútua de Terrassa, Josep Maria Grego, reitera que, en cas de necessitat, es visita al pacient el mateix dia que ho demana:

Josep Maria Grego

Hi ha petites demores per les cites, però no per les visities urgents


El traspàs de població des del CAP de la Mina al de Valldoreix s'ha fet satisfactòriament, i actualment el nou CAP està registrant un creixement d'usuaris important. La directora de Serveis Sanitaris del Vallès Occidental, Lourdes Camp, considera que això és una mostra de la confiança dels pacients en el servei que s'ofereix:

Lourdes Camp

De cada tres persones que demanen nou metge, dos el demamen al CAP de Valldoreix


De la seva banda, la tinent d'alcalde de Serveis Socials, Mercè Conesa, ha subratllat el compromís del CatSalut per ampliar els recursos a Sant Cugat, a mesura que ho requereixi la població. Un exemple d'això serà la incorporació del quart pediatra al centre de Valldoreix, que també atendrà els usuaris de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.