Cugat.cat busca els relats dels santcugatencs per Sant Jordi


  • Comparteix:

Cugat.cat fa una crida als santcugatencs perquè enviïn els seus versos i proses amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Els relats han de tenir un màxim de 10 línies i s'han d'enviar a afons@cugat.cat. Els participants s'enduran una bossa de la Biblioteca del Mil·lenari i entraran en un sorteig dels llibres més venuts el 23 d'abril i d'entrades per Port Aventura.

Per participar en el concurs cal enviar el relat, que pot ser en prosa o en vers, a afons@cugat.cat en un màxim de 10 línies. Tots els textos es publicaran la Diada de Sant Jordi.

Tots els participants rebran una bossa de la Biblioteca del Mil·lenari, que hauran de demanar donant el seu nom a l'estand que la biblioteca tindrà el 23 d'abril a la plaça d'Octavià.

A més, si els participants responen correctament una pregunta que figura a la web, entraran en un sorteig dels llibres més venuts per Sant Jordi i d'entrades per Port Aventura. Els guanyadors rebran un mail de notificació el matí del mateix dia de Sant Jordi.

Les llibreries Alexandria, el Celler de Llibres, l'Amic Imaginari, Mythos i Paideia participen a la iniciativa de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.