L'Ajuntament es compromet a crear una sala d'espectacles que gestionarà el Consell de Joves


  • Comparteix:

L'Ajuntament s'ha compromès a crear una nova sala d'espectacles, que serà gestionada pel Consell Local de Joves. L'acord s'ha assolit amb l'aprovació de la moció alternativa que l'equip de govern ha presentat sobre la proposta d'ERC, que denunciava que el projecte de rehabilitació de la Masia Torreblanca no cobreix les necessitats culturals del jovent.

ERC ha reclamat un nou espai d'espectacles alternatiu al Teatre-auditori, on els joves puguin realitzar activitats musicals, teatrals i de dansa i que, a més, siguin assequibles econòmicament pel públic que vagin a veure-les.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha reconegut la necessitat d'un local d'aquestes característiques, tot i que ha subratllat els beneficis que aportarà a la ciutat la Masia Torreblanca, un cop estigui remodelada:

Àngels Ponsa

Tot i admetre que la sala no té les mides més idònies per determinades activitats, si que és una sla que permet fer moltes coses


La moció alternativa presentada per l'equip de govern s'ha tirat endavant amb els vots contraris de l'oposició. En el cas d'ERC i PSC, tot i felicitar-se per l'aprovació, han manifestat el seu vot en contra adduint que la moció alternativa es presentés a última hora. Escoltem al socialista Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Vostés opten per l'estratègia d'aigualir les mocions persentant mocions alternatives


En la moció original, ERC proposa l'espai de l'antic escorxador per ubicar la nova sala d'espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.