Els treballadors Boeringer Sant Cugat construeixen joguines per nens de centres d'acollida


Temes relacionats

Boehringer va guanyar 11.000 milions l'any passat ( 9/abr/08)


  • Comparteix:

Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, celebra avui la trobada 'Construïm i pintem' en motiu del Dia de la Visió. Uns 800 col·laboradors de la planta de la nostra ciutat elaboraran joguines amb peces de construcció. L'objectiu és intercanviar-les per dibuixos fets per nens de la Fundació Soñar Despierto el proper 17 de maig, quan se celebra la 9a edició de la Festa del Dia del Nen.

La Fundació Soñar Despierto treballa per solucionar les carències dels infants que viuen als centres d'acollida i residencials procedents d'ambients marginals i famílies desestructurades. El proper 17 de maig, els nens de la fundació rebran joguines realitzades amb peces de construcció fetes pels treballadors de Boeringer de la nostra ciutat aquest dilluns, Dia de la Visió.

Aquesta jornada de reunió interna se celebra entre els 1.600 treballadors que la companyia farmacèutica té a l'Estat espanyol i es fa extensible a les seus de tot el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.