Neix la Taula per a Persones amb Mobilitat Reduïda per millorar l'accessibilitat a comerços i espais públics


  • Comparteix:

L'accessibilitat als comerços i espais públics centrarà la lluita de la Taula per a Persones amb Mobilitat Reduïda. El col·lectiu, que s'integra en les taules de participació ciutadana, ha nascut aquest divendres per fer de pont de diàleg entre l'Ajuntament i les demandes dels ciutadans amb problemes de mobilitat.

De moment la taula està integrada per membres de les taules de discapacitats i de malalties neurològiques i degeneratives però encara està oberta a la incorporació de noves entitats i col·lectius, com el de la gent gran, que també necessiten millors accessos.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat la importància de treballar conjuntament i fomentar la sensibilització ciutadana.

Carmela Fortuny

Fomentar que les obres no tinguin problemes d'accessibilitat, traballar de manera coordinada.


Dos dels representants de la taula, Cristina Uriza i Joan Ribó, han anunciat que lluitaran per aconseguir una ciutat per a tothom i per solucionar els problemes d'accessibilitat als comerços.

Cristina Uriza / Joan Ribó

Volem conseguir una ciutat per tots perquè totes les mesures que demanem són útils per tothom. / Treballarem molt el pla d'accessibilitat de comerços.


Entre els principals impediments que troben les persones amb mobilitat reduïda a la ciutat hi ha les voreres estretes i els accessos a comerços, a la comissaria de policia i a hisenda.

Segons els seus representants, malgrat que Sant Cugat ha avançat bastant en accessibilitat, encara hi ha espais sense adaptar que se sumen a l'incivisme d'alguns ciutadans que estacionen el seu vehicle als guals o als espais reservats per a minusvàlids.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.