Nou de cada 10 santcugatencs tenen almenys un telèfon mòbil a casa


Temes relacionats

Més de la meitat dels santcugatencs diu identificar-se amb polítiques d'esquerres (23/abr/08)

El santcugatenc mitjà té 45 anys i viu al nucli urbà del municipi (22/abr/08)


  • Comparteix:

La presència d'equipament tecnològic i informàtic a les llars santcugatenques és superior a la mitjana catalana. Segons les dades de l'Observatori Sociològic, el 95% dels santcugatencs tenen telèfon mòbil, nou de cada 10 ciutadans tenen DVD a casa i vuit de cada 10 tenen ordinador.

Més de la meitat de les llars santcugatenques disposen d'ordinador, de ràdio, de DVD i de reproductor mp3. En el cas dels ordinadors, la xifra passa el 80% i el DVD frega el 90%, 10 punts percentuals per sobre de la mitjana catalana.

La presència d'aparells tecnològics i informàtics a les llars santcugatenques s'ha incrementat respecte l'any anterior. La Televisió Digital Terrestre (TDT) ja arriba al 47% de les llars, mentre que a Catalunya la mitjana és del 26%.

En el cas de la telefonia mòbil, el 95% dels santcugatencs disposen d'un aparell. Tot i això, la mitjana és de gairebé tres aparells de telefonia mòbil per casa. Aquesta xifra cada vegada s'aproxima més a la implantació de la telefonia fixa que és del 97%. Vuit de cada 10 santcugatencs assegura que té suficient cobertura mòbil, en front el 14% que considera que té poca o no té cobertura.

Per companyies, sis de cada 10 disposen del servei amb Movistar. Dues de cada 10 tenen Vodafone i dos de cada 10 d'aparells són d'Orange.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.