Àngela Cumellas i Farré, nova àvia centenària de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat ja té una nova àvia centenària, l'Angelina Cumellas, de les Planes. Aquest dissabte ha celebrat els seus cent anys amb una festa a la residència de la tercera edat d'aquest districte, que és on viu, una festa que ha comptat amb la presència dels seus amics i familiars i també de l'alcalde, Lluís Recoder.

La residència de la tercera edat de les Planes s'ha omplert aquest dissabte a la tarda en la festa de celebració del centenari d'Àngela Cumellas i Farré. Parents, amics i companys de residència l'han acompanyat d'aquesta manera en el seu ingrés al reduït 'club' de les persones de més de cent anys.

La nova àvia centenària ha explicat que es troba molt bé i ha mostrat sorpresa i il·lusió quan ha sabut que sortiria a 'la tele', és a dir, al portal multimèdia Cugat.cat.

Angelina Cumellas

Com em trobo? Jo? Molt bé. Viure una mica més. I l'any que ve en faig 101. Ai, mare de Déu, diran: Mira, l'Angelina!


L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que l'Angelina no és pas l'única persona de cent anys que viu a la ciutat.

Lluís Recoder

En tenim unes quantes. Jo penso que cada dos o tres mesos vaig a felicitar una persona, generalment senyores, que fa cent anys.




La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha assistit també a la festa, que ha reunit més de trenta persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.