Sant Cugat envia 8.000 euros d'ajuda a l'Equador


  • Comparteix:

Sant Cugat aportarà 8.000 euros d'ajuda als damnificats per les inundacions del febrer passat a l'Equador. Intermón Oxfam farà arribar l'aportació, que es destinarà a portar aigua potable als albergs i ajudar 2.200 famílies que ho han perdut tot.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha destacat la importància de donar una sortida als damnificats.

Susanna Pellicer

Podem ajudar a recuperar vides i amb això estem contents.


L'aportació santcugatenca s'inclourà dins les ajudes d'emergència d'Intermón Oxfam que portarà aigua potable, equips d'higiene i recursos de primera necessitat.

La coordinadora d'aquesta ONG a Sant Cugat, Anna Lloret, i el representant de la comunitat equatoriana a la nostra ciutat, Diego Castello, s'han mostrat molt satisfets de l'aportació santcugatenca.

Anna Lloret / Diego Castello

Donar les gràcies per l'aportació que es destinarà a la primera fase d'ajuda. / Per nosaltres és un gra de sorra molt important.


En l'actualitat hi ha tres milions i mig d'afectats en tot el país i hi ha 265.000 evacuats en albergs i escoles que s'han habilitat per acollir-los.

L'aportació de 8.000 d'euros s'inclou dins l'1% del pressupost municipal que es destina a cooperació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.