L'Ajuntament habilita 30 punts de recollida d'arbres de Nadal


  • Comparteix:

Els arbres de Nadal que durant aquests dies han decorat les cases santcugatenques es poden dipositar fins l'1 de febrer en qualsevol dels 30 punts de recollida que ha instal·lat l'Ajuntament a diferents indrets de la ciutat. Els arbres que encara estiguin en bon estat es replantaran a zones forestals i la resta s'utilitzaran com adob.

Per tercer any consecutiu, l'àrea de Medi Ambient engega la campanya de recollida d'arbres de Nadal amb l'objectiu de reutilitzar de forma ecològica aquests elements decoratius. Els arbres recollits es replantaran, o bé es traslladaran a la planta de compostatge per convertir-los en adob orgànic.

L'any passat es van reciclar més de 200 arbres de Nadal dipositats en aquestes tanques. Segons el regidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés, aquest servei té molt bona acollida i cada any l'utilitzen més santcugatencs:

Jordi Ferrés

Disposem d'uns 30 tancats a tot el terme municipal i cada vegada són més utilitzats


Els arbres s'han de dipositar sense cap mena de guarniment. A través del telèfon d'informació 010 es pot consultar l'ubicació del punt de recollida més pròxim a cada domicili.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.