L'ETSAV promou la mobilitat sostenible


  • Comparteix:

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a Sant Cugat, ha impulsat un conjunt d'iniciatives per aconseguir una mobilitat sostenible entre els estudiants i el personal del centre. Entre les mesures, l'escola ha restringit aquesta setmana l'entrada de vehicles que tinguin menys de dos ocupants a l'aparcament del recinte i ha posat en marxa la creació d'una borsa per compartir els vehicles.

Des de dilluns passat i fins aquest divendres l'Escola d'Arquitectura de la UPC ha apostat fort per la mobilitat sostenible. Les mesures tenen com a objectiu reduir l'impacte ambiental, social i econòmic que es produeix amb l'ús del vehicle privat.

Per conscienciar sobre l'ús del transport públic i dels mitjans no motoritzats, s'ha organitzat una exposició sobre la bicicleta i s'han fet proves de mitjans de transports alternatius. A més, l'escola s'ha marcat com a objectiu reduir el seu impacte ambiental en mobilitat.

El director de l'ETSAV, Joan Puigdomènech, explica la intenció d'aquestes mesures.

Joan Puigdomènech

Fem pressió per potenciar el transport públic i augmentar l'ocupació dels vehicles privats.


Totes les iniciatives esmentades seran avaluades per conèixer quins són els resultats de les actuacions i per analitzar si és possible aplicar-les definitivament. L'escola també ha obert un fòrum per detectar problemes i escoltar propostes de tots els implicats en la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.