Televisió de Sant Cugat presenta oficialment en societat les seves noves instal·lacions


  • Comparteix:

Televisió de Sant Cugat ha inaugurat les seves noves instal·lacions acompanyats per un centenar de persones i la presència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. Amb aquest gest, Televisió de Sant Cugat enceta una nova etapa marcada per la posada en marxa de la TDT sense oblidar la proximitat del mitjà.

El director i fundador de Televisió de Sant Cugat, Roman Ventura, ha fet aquest dissabte un repàs dels més de 20 anys d'història del canal que ara enceta nous projectes.

Roman Ventura

Avui som una televisió petita, professional i entusiasta que s'ha guanyat un espai important dins la comunicació local d'aquesta ciutat. Som una televisió de proximitat.


L'alcalde, Lluís Recoder, també ha tingut unes paraules pel futur del canal.

Lluís Recoder

Aquests estudis son un gran salt endavant amb la feina de Televisió de Sant Cugat. Són una plataforma magnífica per fer les coses millor i arribar a tot el municipi.


De la seva part, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha explicat què suposa una televisió com la de Sant Cugat per a Catalunya.

Joan Manuel Tresseras

Suposa viure l'experiència d'un conjunt de televisions que fins ara eren locals i que a partir de molt poc temps deixaran de ser-ho.


Les noves instal·lacions de Televisió de Sant Cugat estan ubicades a l'avinguda Cerdanyola número 98.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.