Creu Roja demana als ciutadans que participin més en la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

Creu Roja ha fet una crida als ciutadans demanant que participin més en la campanya 'Un nen, una joguina'. La iniciativa, que demana joguines pels nens desafavorits, ha tingut fins ara uns resultats molt pobres.

Dins la campanya, l'ONG s'encarrega de coordinar els punts de recollida de joguines, mentre que la parròquia de Sant Pere s'ocupa de la distribució. L'objectiu és que cap infant es quedi sense regal la Nit de Reis.

Malgrat que la campanya fa pocs dies que està en funcionament, des de Creu Roja s'ha dit que han arribat poques joguines i, a més, de segona mà:

Xavier Royo

De moment hem rebut poques joguines i hem d'insistir en que demanem joguines noves


Recordem que els santcugatencs tenen temps fins el 3 de gener per donar joguines noves a la parròquia. Una altra possibilitat és comprar regals en la dotzena de comerços que s'han adherit a 'Un nen, una joguina'. Aquestes botigues faran un 10% de descompte als obsequis que es destinin a aquesta campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.