La FAV demana reunions prèvies a cada acte nocturn per reduir les molèsties als veïns


Temes relacionats

L'alcalde aposta perquè joves i veïns arribin a un consens entorn el lleure nocturn (29/abr/08)


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) veu amb bons ulls la postura de l'alcalde, Lluís Recoder, sobre la necessitat de trobar un consens entre els veïns i les entitats perquè es puguin celebrar activitats nocturnes als espais públics. El president de la FAV, Manel Sánchez, creu que s'haurien de fer reunions prèvies a cada acte.

Sánchez ha explicat a Cugat.cat que són conscients que la ciutat necessita espais de lleure per al jovent però ha remarcat la importància de trobar solucions 'correctes' perquè els veïns puguin descansar.

Manel Sánchez

La ciutat necessita aquest espai d'oci per a la joventut però crec que s'han de buscar solucions i les que explica l'alcalde són molt correctes.


Per això, la FAV creu necessari obrir un diàleg entre entitats i associacions veïnals per solucionar les 'problemàtiques' de les activitats nocturnes de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.