L'Ajuntament instal·larà trenta punts de recollida d'arbres de Nadal


  • Comparteix:

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament ha fet una sèrie de recomanacions als ciutadans perquè la decoració nadalenca sigui respectuosa amb el nostre entorn natural. Enguany, es tornaran a instal·lar uns 30 punts de recollida d'arbres de Nadal perquè es puguin replantar o utilitzar com adob.

L'Ajuntament encoratja a engalanar, preferentment, els arbres del jardí o de la comunitat de veïns, i evitar comprar arbres per l'interior de l'habitatge. En cas que això no sigui possible, podem atendre altres consells, tal com explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Ferrés:

Jordi Ferrés

És una espècie autòctona que engalanada també dóna ambient nadalenc


En cas que l'arbre ja no es pugui replantar, perquè la temperatura interior de l'habitatge l'ha malmès, es pot utilitzar com adob. Per això, l'Ajuntament habilitarà uns 30 punts de recollida d'arbres de Nadal, que es podran utilitzar després de Reis i fins l'1 de febrer. Segons Jordi Ferrés, aquest servei té molt bona acollida i any rere any l'utilitzen més santcugatencs:

Jordi Ferrés

Disposem d'uns 30 tancats a tot el terme municipal i cada vegada són més utilitzats


Les tanques de recollida s'ubicaran als punts més cèntrics del casc urbà i dels districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.