Oberta la inscripció per participar al ball del 'Paga-li, Joan'


  • Comparteix:

Ja s'ha obert la inscripció per participar al ball del 'Paga-li, Joan'. La ballada tindrà lloc el diumenge 29 de juny, diada de Sant Pere, al vespre.

Les persones que vulguin inscriure-s'hi poden fer-ho trucant a la Casa de Cultura al telèfon 93.589.13.82. Els assajos es faran els dimarts, dimecres i divendres del 3 al 25 de juny, al passeig dels Plàtans.

Els assajos per als grup de balladors fins a 15 anys es faran de dos quarts de vuit a dos quarts de nou. Els grups amb majors de 16 anys assajaran de dos quarts de nou a deu de la nit.

A més, membres del Grup Mediterrània i de l'Esbart de Sant Cugat faran un taller obert el divendres 13 de juny, al passeig dels Plàtans, per explicar l'origen del ball i fer-ne una demostració.

Els balladors de l'Esbart Sant Cugat i del Grup Mediterrània de la Unió Santcugatenca dirigiran els tallers i els assajos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.