Sant Cugat acull la presentació d'un nou portal d'internet sobre els Països Catalans


  • Comparteix:

Onsortir.cat és el nou portal d'internet amb tota la informació sobre l'oci, la cultura i el turisme del país. L'espai digital utilitza les possibilitats que ofereix la xarxa per difondre la informació de forma pràctica i afavorir la participació dels usuaris. La Maixerina, una cooperativa formada per cinc joves de Berga, és la impulsora d'aquest projecte, que s'ha presentat aquest dimarts al Terra Dolça.

El portal pretén ser un mitjà perquè els usuaris puguin penjar la informació que vulguin sobre els Països Catalans. El web s'estructura en diferents espais. L'espai virtual conté 'la xarxa d'establiments' amb tota mena d'ofertes per dormir, menjar o sortir de festa entre d'altres. També es poden buscar les diverses propostes de cada comarca o fer una recerca per categories a l'apartat 'Atles virtual'. Cultura i història, natura i oci urbà en són alguns exemples. Onsortir.cat també ofereix espai per penjar vídeos i imatges per compartir amb la resta d'usuaris.

El responsable de comunicació de la Maixerina, Abel Caldera, explica la iniciativa.

Abel Caldera

Bàsicament és la gent és qui afegeix la informació. Nosaltres el que fem és donar la tecnologia i que la gent la utilitzi per compartir informació.


La cooperativa de Berga pretén iniciar més endavant altres projectes relacionats amb l'oci, la cultura i el turisme del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.