Crisi a ASDI després de la dimissió de l'actual junta directiva


Temes relacionats

Mercè Martínez substitueix a Enriqueta Guarch a la presidència d'ASDI (26/feb/08)

ASDI rep el suport econòmic de la Caixa per construir la llar-residència (26/oct/07)

La llar-residència d'ASDI tindrà 24 places (27/feb/07)


  • Comparteix:

L'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI) es troba en una situació de crisi després de la dimissió de l'actual junta directiva. A partir d'ara s'haurà d'organitzar una junta gestora que intentarà reconstituir l'entitat per continuar els projectes endegats.

Durant l'assemblea general d'aquest dimarts s'han posat de manifest les discrepàncies internes dins l'entitat. D'una banda un sector proper a l'antiga junta directiva presidida per Enriqueta Guarch va demanar explicacions davant les últimes decisions preses per l'actual junta, amb Mercè Martínez al capdavant, entre les qual es troba l'acomiadament del director del Centre Ocupacional. D'altra banda també demanaven la destitució de la junta.

En aquest sentit, Martínez ha assegurat que la junta directiva que fins aquest dimarts conduïa l'entitat ha buscat millorar la situació dels usuaris del centre i ha acomiadat el director perquè no podia oferir una dedicació completa per gestionar l'espai.

Martínez ha lamentat les 'pressions' que han rebut d'un sector de l'associació que els han portat a presentar la dimissió en bloc. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Martínez

Del 26 de febrer fins avui només han estat traves al nostre esforç.


ASDI va renovar la junta al febrer després de l'escissió del grup encapçalat per Enriqueta Guarch. Des d'aleshores les tensions internes s'han anat intensificant i han acabat amb una divisió dins l'entitat que els dos sectors 'veuen difícil de superar'.

A l'assemblea d'aquest dimarts no es va votar cap punt de l'ordre del dia com a conseqüència de la dimissió de la junta.

Després d'aquest nou trencament, els socis de l'associació, que arriben gairebé als 150, s'hauran de posar d'acord per escollir una junta gestora que condueixi l'entitat fins que es puguin celebrar unes eleccions. Amb aquesta situació queden en l'aire els projectes endegats per l'associació entre els quals es troba la construcció de la futura llar residència.

Els sector pròxim a Enriqueta Guarch no ha volgut fer declaracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.