L'Assemblea Popular per l'Habitatge considera 'inadmissible' la resposta de la contractista dels pisos de Promusa de Benet Cortada


Temes relacionats

Aldesa rescindeix el contracte amb l'empresa subcontractada per als pisos de Promusa de Vulpalleres ( 5/mai/08)

L'Assemblea Popular per l'Habitatge denuncia l'actuació d'una contractista dels pisos de Promusa ( 2/mai/08)


  • Comparteix:

L'Assemblea Popular per l'Habitatge de Sant Cugat es mostra 'indignada' amb Aldesa, l'adjudicatària de les obres de la promoció de pisos de Promusa de Benet Cortada, a Vulpalleres. La companyia assegura haver rescindit el contracte amb l'empresa subcontractada Germans Moabed per incompliment de la feina. L'assemblea denuncia que la rescissió s'ha fet un cop acabades les obres i que els treballadors encara no han cobrat res dels treballs, que van començar al novembre.

L'Assemblea Popular per l'Habitatge de Sant Cugat afirma que la rescissió del contracte amb Germans Moabed s'ha fet un cop acabats els treballs, en què els treballadors hi han operat des de novembre. A més, l'assemblea assegura que la rescissió s'ha fet amb un avís, sense que els treballadors l'hagin signat.

L'adjudicatària, Aldesa, argumenta que la feina no està ben feta, tot i que l'assemblea assegura que ha passat tots els controls setmanals dels tècnics de Promusa i Aldesa sense problemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.