'Diari de Sant Cugat', autor de l'enquesta en què es pregunta per la independència de Valldoreix


Temes relacionats

L'Ajuntament i l'EMD neguen haver fet enquestes sobre la independència de Valldoreix ( 2/mai/08)


  • Comparteix:

L'enquesta en què es pregunta als santcugatencs sobre una eventual independència de Valldoreix és un encàrrec del setmanari 'Diari de Sant Cugat' a l'empresa Time Consultants. La pregunta s'inclou en una trentena de qüestions sobre els districtes i l'EMD de Valldoreix i forma part d'un cicle d'enquestes d'aquest mitjà de comunicació.

Alguns veïns havien manifestat la seva sorpresa pel qüestionari telefònic en què se'ls demanava valorar una eventual independència de Valldoreix. Tant l'Ajuntament com l'EMD de Valldoreix van negar la setmana passada haver encarregat cap enquesta en què es preguntés sobre aquesta qüestió.

Josep Maria Vallès és el director-editor del setmanari.

Josep Maria Vallès

Aquesta pregunta forma part d'un ampli qüestionari sobre els districtes i l'EMD. No es tracta d'una enquesta només centrada en Valldoreix.


Fins i tot col·laboradors del 'Diari de Sant Cugat' han escrit articles sobre aquesta enquesta en el mateix mitjà. En anteriors edicions, el setmanari va publicar resultats d'enquestes sobre el jovent, la gent gran i previsions electorals, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.