Cugat.cat vol servir de model a altres mitjans locals


Temes relacionats

Ràdio Sant Cugat rep avui el premi a la Innovació de Ràdio Associació de Catalunya ( 8/mai/08)

Ràdio Sant Cugat rep el premi RAC en Innovació per la seva conversió en Cugat.cat (24/abr/08)


  • Comparteix:

'Ens agradaria que Cugat.cat servís d'exemple per altres mitjans de Catalunya'. Ho ha destacat l'ex sotsdirector de Ràdio Sant Cugat i creador de www.radiosantcugat.cat, Esteve Sala, que ha remarcat la capacitat d'adaptació a les noves tecnologies del mitjà municipal. Pel regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, és important aprofitar el nou ventall que ofereix Internet als mitjans de comunicació.

Ràdio Sant Cugat ha rebut aquest dijous el premi Ràdio Associació de Catalunya (RAC) a la millor proposta d'innovació per la seva conversió en el grup multimèdia Cugat.cat. D'aquesta manera, Cugat.cat, podria esdevenir un referent per altres mitjans locals, tal com ha destacat l'ex sotsdirector de l'emissora, Esteve Sala. Són declaracions de la tertúlia 'El gall del monestir'.

Esteve Sala

El que m'agradaria és que aquest premi serveixi perquè Ràdio Sant Cugat sigui un exemple per a moltes emissores de Catalunya.


En aquest sentit, l'ex regidora de Comunicació, Marta Subirà, i l'actual regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, han destacat la capacitat d'adaptació de l'emissora municipal.

Marta Subirà / Jordi Puigneró

Internet va jugar a favor nostre i es va tenir una bona visió del futur./ Internet ha suposat un canvi revolucionari en la llibertat de comunicació.


Des del passat mes de gener, Ràdio Sant Cugat s'ha convertit en el portal multimèdia Cugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.