Els treballadors de Delphi inicien aquest divendres aturades parcials


Temes relacionats

Delphi obté l'AENOR per la seva tasca de recerca i innovació (26/feb/08)

La planta de Delphi augmentarà aquest any la seva producció ( 9/feb/08)


  • Comparteix:

Els treballadors de Delphi inicien aquest divendres aturades d'una hora a cadascun dels torns per intentar forçar l'empresa a acceptar les seves reivindicacions en el futur conveni col·lectiu. La direcció de Delphi ofereix un augment salarial de l'IPC més el 0,75% i els sindicats reclamen arribar a l'1%.

Ho ha explicat a Cugat.cat el secretari general de CCOO a Delphi, Jordi Arnáiz.

Jordi Arnáiz

Nosaltres demanem un augment de l'1% d'acord amb les circumstàncies actuals de la planta.


Arnáiz ha explicat que la planta té un excés de feina important, fet que ha portat a l'empresa a demanar un augment de la jornada laboral anual i restringir les dates quan els treballadors poden agafar les vacances.

El dimarts els treballadors i l'empresa estan citats a la mediació de la Inspecció de Treball, quan es podrà valorar les primeres reaccions després de la vaga d'aquest divendres.

Un 86% dels treballadors donen suport la vaga i la plantilla té previst fer aturades una hora per torn cada dilluns, dimecres i divendres de maig.




  • Comparteix:

COMENTARIS

La noticia no es totalmente cierta, la jornada de huelga ha sido y es de tres horas por turno, los paros que se efectuaran la próxima semana serán de una hora. La foto no es actual, es nuestra lucha con los compañeros de Cádiz, el día de hoy ha sido duro y lluvioso y pese al mal tiempo la huelga ha sido efectiva y secundada por una gran mayoría de trabajadores, los cuales estamos dispuestos a aguantar este chaparrón y los que haga falta por un convenio digno a las ganancias que estamos generando a esta multinacional.

bauxita. Enviat el 9/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.