Sant Cugat treu la seva faceta més europea per commemorar el Dia d'Europa


  • Comparteix:

Sant Cugat ha celebrat el Dia d'Europa acostant els lligams entre els ciutadans europeus residents a la ciutat. Els himnes d'Europa i de Sant Cugat, un recital de cançons populars de diferents països europeus i la candidatura de Sant Cugat a la seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) han servit per destacar la faceta més europea de la ciutat.

Prop de 200 persones han assistit aquest divendres a la recepció institucional que l'alcalde i els representants del consistori han ofert als ciutadans d'altres països europeus residents a Sant Cugat. La ciutat més que mai ha destacat per ser un municipi plenament europeu i així ho han posat de manifest els participats a la recepció.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica els valors europeus que té Sant Cugat.

Lluís Recoder

Les nostres arrels són molt profondes. Som una ciutat molt jove i una ciutat molt moderna. Ens sentim plenament europeus.


Tot i la pluja, l'entorn del Claustre del Monestir ha aplegat prop de 200 persones que han destacat el caire obert i modern de Sant Cugat com a ciutat acollidora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.