Èxit a la tercera edició del concert de Nadal per a la Gent Gran


  • Comparteix:

Centenars de persones han seguit la tercera edició del tradicional concert de Nadal per a la Gent Gran, amb les actuacions de l'Òpera de Cambra de Sant Cugat i el grup Mediterrània. Durant la vetllada, s'han lliurat els premis del concurs cívic 'Digue'ns la teva', inclòs dins el programa 'Sant Cugat m'estima'.

El concert es composa de dos parts: una integrada per peces com "Mi dulce sueño" o "Jarabe Mexicano", i una segona on es representen diferents balls i danses. L'alcalde Lluís Recoder ha volgut participar en el tradicional concert:

Lluís Recoder

Vam decidir organitzar un concert amb zarzuela i música tradicional catalana.


Durant la vetllada, l'Ajuntament ha lliurat els premis del concurs cívic "Digue'ns la teva". L'objectiu d'aquest programa ha estat impulsar la participació dels casals de la gent gran, tal com ha explicat la tinent d'alcalde de serveis generals, Mercè Conesa:

Mercè Conesa

El concurs ha consistit en frases amb missatges cívics que ens han fet arribar les persones grans


El concurs ha rebut un centenar de participacions i les frases s'han anat publicant periòdicament al Tot Sant Cugat. En total s'han entregat 12 premis. La meitat han estat pels autors de les frases, que han rebut uns vals de compra a través de Sant Cugat comerç. L'altra meitat s'han concedit a diferents casals i han consistit en equipaments per la gent gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.