El santcugatenc Xavier Albalate és escollit millor orador en un concurs interuniversitari


  • Comparteix:

El santcugatenc Xavier Albalate ha estat distingit com a millor orador en la Lliga de Debat Universitari, un concurs que enfronta diferents estudiants per posar a prova les seves capacitats retòriques. Albalate, estudiant de la Universitat Ramon Llull, ha explicat que l'objectiu del concurs és saber argumentar convincentment a favor i en contra d'una mateixa qüestió.

Xavier Albalate és un jove santcugatenc estudiant de Dret a la Universitat Ramon Llull que un bon dia, segons ha explicat ell mateix aquest dijous al magazín 'Sant Cugat a fons', va veure un cartell de la Lliga de Debat Universitari i s'hi va apuntar per pura curiositat. D'això fa tres anys, durant els quals ha participat en les seves trobades i concursos.

I ha estat aquest any que el jurat del concurs l'ha elegit com a millor orador de la competició, destacant-lo per sobre del seu equip i de tota la resta de competidors.

Xavier Albalate ha explicat com ha arribat a dominar l'oratòria.

Xavier Albalate

És més un tema de pràctica que qualsevol altra cosa, es tracta de posar-te davant de la gent, agafar un tema que creguis que pots defensar encara que no el dominis del tot.


Albalate forma part d'un dels tretze equips que han participat en la quarta edició de la Lliga de Debat Universitari, un certamen que enguany s'ha celebrat a Calvià, a l'illa de Mallorca.



  • Comparteix:

COMENTARIS

me quedat sorprès!!Aquest noi sabia que tindría futur, ja que en Xavier Albalate era un company meu a l´escola Agora de sant cugat, y que sabia que es un gran orador. Ànim Xavier El teu ex company de classe Oriol Alvarez.

Oriol Alvarez. Enviat el 26/ago/08


XAVIER, FELICITATS¡ TES LA MATEIXA VEU QUE EL TEU PARA. SOC UNA ANTIGA TREBALLADORA DEL TEU PARA TENS LA MATEIXA EDAT DE LA MEVA FILLA. FELICITATS DE NOU

AURORA. Enviat el 25/ago/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.