Les activitats del Grup d'Educació per la Sostenibilitat, afectades per les restriccions d'aigua


  • Comparteix:

Els mestres, educadors ambientals i professorat dels centres educatius de Sant Cugat que formen el grup d'educació per la sostenibilitat lamenten no poder regar els horts amb aigua potable dels abastaments per seguir amb la seva tasca educativa. Els recursos hídrics provenien del que els alumnes estalviaven en altres activitats dels centres. El projecte del grup inclou l'àmbit de l'escola i de la comunitat i pretén crear una xarxa d'escoles vinculades a l'entorn.

Tant amb el nivell d'excepcionalitat 2 com amb el nivell 1 amb restriccions, l'activitat d'aquest grup no es pot desenvolupar amb normalitat.

Els membres del grup de treball es van reunir el 30 d'abril amb el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, i la regidora d'Educació, Esther Salat, per mostrar les activitats i projectes que estan duent a terme a les escoles i exposar el Manifest de la Crisi de l'Aigua. El text mostra la postura de les escoles davant la crisi de l'aigua i proposa la col·laboració amb l'Ajuntament per desenvolupar estratègies per a l'estalvi de l'aigua en els centre educatius.

Una membre del grup, Mariona Espinet, explica la demanda.

Mariona Espinet

Quan va aparèixer la crisi de l'aigua ens va afectar particularment. La demanda era poder establir una relació amb l'ajuntament.


El projecte es desenvolupa bàsicament a escoles bressol i centres de primària, tot i que també és fa en alguns centres de secundària com l'IES Angeleta Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.