El llibre Blanc de la Ràdio Local Pública aposta per la plena professionalització del sector


  • Comparteix:

La Federació de Ràdios Locals de Catalunya ha elaborat un informe on destaca la necessitat d'allunyar els càrrecs electes municipals de la direcció de les emissores locals. L'estudi, anomenat el Llibre Blanc de la Ràdio Local Pública de Catalunya, fa un seguit de recomanacions del camí a seguir per les emissores locals cap a la plena professionalització.

El llibre Blanc de les Ràdios Locals Públiques neix amb l'objectiu de fer un retrat del sector i marcar unes pautes de mínims per garantir la qualitat de la ràdio local en un mercat molt competitiu. El Llibre Blanc també recomana a les emissores de localitats de menys de 3.000 habitants tenir contractada com a mínim una persona. Les que superen aquesta xifra n'haurien de tenir com a mínim dues per garantir-ne el bon funcionament.

El president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, Manel Ramon, creu que la ràdio ha d'aprofitar la seva proximitat.

Manel Ramon

Hem d'aprofitar la proximitat per donar més qualitat i professionalitat per ser competitus al 100%.


El llibre conté un estudi on posa de manifest que la paritat avança en càrrecs directius de les ràdios locals catalanes. El 46'3% de les emissores estan dirigides per dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.