Professionals de l'educació reflexionaran al voltant de l'autonomia dels més petits


  • Comparteix:

Sant Cugat reunirà professionals del sector de l'educció infantil per reflexionar sobre el model educatiu dels zero als tres anys. Sota el títol 'L'Autonomia: Una mirada de confiança', David Altimir explicarà la seva experiència docent al nord d'Itàlia, referent educatiu d'àmbit mundial. Una exposició i grups de treball sobre diferents temes completaran la 1a Jornada d'Educació Infantil a Sant Cugat aquest dissabte.

165 persones s'han inscrit a la jornada, que girarà al voltant de l'autonomia dels més petits, fet que ha obligat a tancar les inscripcions. A més de la conferència de David Altimir, els assistents treballaran el concepte d'autonomia des de diversos vessants: el temps, els jocs, els espais i els materials.

La directora de les escoles bressol municipals de la ciutat, Rosa Ferrer, considera que era necessari una trobada d'aquest tipus.

Rosa Ferrer

La iniciativa sorgeix de la necessitat de reflexionar sobre l'educació dels més petits.


Des de l'Ajuntament, la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, creu que el Premi Ciutat de Sant Cugat ha suposat una nova etapa per les escoles bressol de la ciutat.

Esther Salat

El premi ha suposat una nova etapa per les escoles que han esperonat noves iniciatives.


La jornada tindrà lloc aquest dissabte, de les nou del matí a les tres del migdia, a l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.