Milers de santcugatencs, víctimes del col·lapse de l'accident dels FGC


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs s'han quedat aquest dimecres al matí sense servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a causa de l'accident entre dos combois. L'accident, que ha tingut lloc entre les parades de les Planes i la Floresta, ha causat quatre ferits lleus i ha afectat milers d'usuaris que s'han acumulat a les estacions.

Els fets han passat quan un tren que viatjava a Sant Cugat ha xocat contra un altre comboi que hi havia davant seu, aturat en un semàfor. En els dos trens, hi viatjaven prop de 300 passatgers, la majoria dels quals eren treballadors i estudiants de la Universitat Autònoma.

FGC ha ofert un servei alternatiu d'autobusos per cobrir el trajecte entre Sant Cugat i les Planes, mentre no funcionaven els trens. Tot i això, el dispositiu no ha impedit l'acumulació de persones a les estacions. L'espera per agafar un autobús ha generat moments de tensió entre passatgers i treballadors dels FGC. Alguns passatgers s'han queixat de falta d'informació.

El servei de taxi de la zona també s'ha col·lapsat ràpidament, ja que molts viatgers han optat per aquest mitjà de transport per desplaçar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.