Sant Cugat i San Pedro del Pinatar col·laboren en temes d'Educació i Cooperació


  • Comparteix:

L'alcalde i la regidora d'Educació de la població murciana de San Pedro del Pinatar han visitat Sant Cugat per conèixer el model santcugatenc en educació infantil i cooperació internacional. Els càrrecs murcians s'han reunit amb els seus homòlegs locals amb qui han parlat d'aquests àmbits. La trobada forma part dels intercanvis entre Ciutats Educadores.

L'alcalde de San Pedro del Pinatar, José María Ruiz, i la regidora d'Educació de la mateixa ciutat, María José Albadalejo Álvarez, s'han reunit amb l'alcalde, Lluís Recoder, i la regidora d'Educació, Esther Salat. Tots han visitat l'escola bressol Cavall Fort i han presenciat el simulacre d'incendi fet al Teatre-Auditori.

Amb la regidora de Cooperació, Susanna Pellicer, han tractat temes de cooperació internacional. Ruiz i Albadalejo també s'han interessat pel model gerencial i estratègic de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.