Nova proposta dels propietaris de Torre Negra per edificar a la zona del Club Tennis Natació Sant Cugat


Temes relacionats

Els petits propietaris de Torre Negra reivindiquen els seus drets un cop més, en resposta a Artur Mas (11/mar/08)

Protegir Torre Negra endeutaria l'Ajuntament durant 400 anys, segons els petits propietaris de la zona (20/feb/08)

Els petits propietaris de Torre Negra creen una web per explicar el seu posicionament (20/feb/08)


  • Comparteix:

L'Associació de Propietaris i Veïns de Torre Negra proposa construir als voltants del Club Tennis Natació Sant Cugat i deixar lliure d'edificació la zona de Can Calders. Aquest col·lectiu demana a l'Ajuntament que es posicioni sobre aquesta proposta que pretén desencallar la confrontació amb el consistori. Aquesta oferta mantindria l'edificació d'un 17% de la Torre Negra que ja van proposar a principi d'any.

Aleshores els propietaris de Torre Negra van parlar de deixar un espai verd entre la plaça del Rotary Internacional, passant pel Pi d'en Xandri, fins a Can Borrell i urbanitzar les terres ermes adjacents a l'hípica de Can Calders i al futur centre ESADE i l'escola Avenç. Això suposaria urbanitzar al voltant d'un 17%, una xifra que coincideix amb la proposta del Pla d'Actuació Urbanística de Núñez i Navarro.

Ara, els propietaris proposen traslladar l'edificació prevista a la zona de Can Calders cap a la zona del Club Tennis Natació Sant Cugat.

El president de l'associació, Pere Feliu, explica que aquesta proposta és la manera de tirar endavant i resoldre el problema.

Pere Feliu

Amb aquesta proposta la ocupació és la mateixa que en el PAU de Núñez i Navarro i és la més econòmica per la ciutat


Feliu ha explicat que el grup Núñez i Navarro no coneix aquesta proposta però creu que no s'hi oposaria en cas de poder tancar un acord amb l'Ajuntament.

Pere Feliu

Ens veiem capaços d'entendre'ns amb Núñez i Navarro perquè recolzem un PAU seu però amb canvis.


Pere Feliu ha destacat que amb el nou pla la constructora no s'hi oposaria perquè no es perd ocupació. Feliu s'ha mostrat decebut per la no-presència dels partits polítics a l'acte de presentació d'aquesta proposta a qui havia convidat per dialogar.

En el mateix acte, el representant de l'empresa d'assessoria ambiental Ecafir,Claudi Racionero, ha explicat que el PAU que pretén tirar endavant l'associació de propietaris és perfectament compatible amb la preservació dels seus valors naturals, culturals i paisatgístics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.