L'Escola d'Adults obre per primera vegada les seves portes per mostrar l'oferta educativa del curs que ve


Temes relacionats

L'Escola d'Adults fa públics els calendaris de preinscripció ( 7/mar/08)

Comencen les inscripcions de l'Escola d'Adults (10/set/07)

S'obre el període de preinscripcions de l'Escola d'Adults (13/jun/07)

L'Escola d'Adults amplia la seva oferta amb el curs de Graduat d'Educació Secundària (31/mai/07)


  • Comparteix:

L'Escola d'adults de Sant Cugat oferirà per primer cop una jornada de portes obertes per informar de les activitats del proper curs. Una de les activitats més destacades que ha posat en marxa el centre enguany és la possibilitat d'obtenir el graduat de secundària per a adults.

La jornada de portes obertes se celebrarà el dimarts 11 de juny en tres sessions, a les 11 del matí, a les quatre de la tarda i a les set del vespre. L'escenari serà la mateixa seu de l'escola d'adults, a la mateixa Casa de Cultura, on s'explicarà l'oferta educativa d'enguany. Aquesta inclou cursos d'iniciació a l'anglès i a la informàtica i també classes de català i castellà per als nouvinguts, a part dels cursos de preparació a la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior.

A més, també s'ofereix un servei per aprendre a llegir i escriure i assolir nocions de cultura general, i el graduat en educació secundària, novetat del curs passat, que aquest any també admet alumnes adults.

La directora de l'Escola d'Adults, Andrea Sánchez, explica l'objectiu de la primera jornada de portes obertes.

Andrea Sánchez

Està adreçada a la gent que tingui interès o curiositat per inscriure's i hi haurà els professors i alumnes actuals del centre.



Durant la jornada també es treurà la primera guia dels alumnes en català, anglès i xinès. El segon format de la guia sortirà més endavant en castellà, àrab i francès. La tercera edició es publicarà en català, rus i urdú.

Els alumnes nous de la resta de cursos s'hauran d'inscriure entre el 18 i 27 de juny i el 9 de juny es publicarà la llista d'admesos. La matrícula s'haurà de fer efectiva entre el 2 i el 8 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.